Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.
Klasseslagerij Burms

Wij presenteren u Klasseslagerij Burms. Een kwaliteitsvolle slagerij waar het prettig is inkopen te doen. Dit is mede te danken aan de sfeer en de zeer persoonlijke bediening.

Eerst en vooral stellen we u Johan Burms voor, hij is een gespecialiseerd ambachtelijk vakman.
Hij is gekend voor zijn eigen gemaakte hespen die men kan rekenen tot een van de beste van België. Zo heeft hij bij deelname aan keuringen al heel wat bekroningen behaald.

De versheid van de producten staat voor hem op de eerste plaats, deze producten worden met de grootste zorg gemaakt en aangeboden aan zijn klanten in een grote koeltoog. Dit is de reden waarom veel producten meerdere malen per dag vers bereid worden en zo ook een waar feest voor het oog geworden is.

Ook charcuterie van het huis wordt onder de meest moderne en hygiënische omstandigheden bereid, en dat in combinatie met de smaak van vroeger.

Om het vers vlees te bekomen en te behouden, komen deze enkel van de vertrouwde leveranciers en is weliswaar uitsluitend van de beste kwaliteit.

Klasseslagerij Burms smaakt naar meer. Zo is naast het vlees van topkwaliteit, Klasseslagerij Burms is ook gekend voor het grote gamma salades en sauzen uit eigen werkhuis. Zo is het mogelijk om in de zomer met volle teugen te genieten van een heerlijke en lichte zomersalade en in de herfst van een wat vollere en erg smakelijke herfstsalade. Keuze te over dus!

Zelfs wanneer u weinig tijd heeft kunt u bij Klasseslagerij Burms terecht. Dan kan u uitgebreid kiezen uit een gevarieerd assortiment bereide gerechten van het huis.

Even opwarmen, opdienen en….. smakelijk!!